Trainingen en wedstrijden

 

Trainingstijden senioren

Alle senioren teams van VC Oostermoer trainen op de maandag- en/of woensdagavond. In onderstaand schema staan de trainingstijden vermeld van de senioren.

Wedstrijden senioren

De thuiswedstrijden worden gespeeld in Sporthal De Goorns in Gieten. Niet elk team van VC Oostermoer speelt de thuiswedstrijden op dezelfde dag. De senioren teams die uitkomen in de Nevobo-competitie spelen de thuiswedstrijden op de vrijdagavond.

De teams die deelnemen aan de competitie van Rekreatie Volleybal Assen e.o. spelen de thuiswedstrijden op de eigen trainingsavond (maandag- of woensdagavond).

Schema scheidsrechters

Van elk senioren team die uitkomt in de Nevobo-competitie wordt verwacht dat zij enkele keren per seizoen een scheidsrechter leveren. Dit betekent dat je als scheidsrechter optreedt bij een thuiswedstrijd van een van de andere teams van de vereniging. Het bestuur stelt het schema op en bepaalt welk team een scheidsrechter moet leveren voor welke wedstrijd. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau waarop alle teams spelen. Het schema van scheidsrechters kan je vinden op de pagina Downloads.