Trainingen

 

Gratis meetrainen

Bij ons mag je drie keer gratis meetrainen en dan bedenken of je wel of niet lid wordt. Ben jij benieuwd of volleybal iets voor jou is? Dan zien we je graag een keer op de maandag of woensdag in de sporthal. Dan kan je vrijblijvend ervaren hoe leuk volleybal is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Jeugdcommissie. Wil je je opgeven voor een gratis training? Vul dan het inschrijfformulier voor meetrainen in.

 

Training kinderen (t/m 12 jaar)

De mini-jeugd traint op maandagmiddag en woensdagmiddag in Sporthal De Goorns. Jongens en meisjes van dezelfde leeftijd trainen zoveel mogelijk met elkaar in gemengde groepen van maximaal 8 of 9 kinderen per veld. Hieronder vind je het trainingsschema.

 

Training jeugd (12-18 jaar)

De jeugd traint op maandagavond en/of woensdagavond in Sporthal De Goorns. Hieronder vind je het trainingsschema voor de eerste helft van het volleybalseizoen.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Beachvolleybal training jeugd

T/m mei wordt er getraind in de zaal. Daarna wordt er nog 4-6 weken beachvolleybal training gegeven. Deze trainingen zijn op de beachvelden in Gieten. De beachvelden bevinden zich op het terrein van tennisvereniging TULP. Het streven is dat elk jeugdteam 1x per week beachvolleybal training krijgt. Hiervoor wordt een apart schema opgesteld. Meer informatie over beachvolleybal training en de beachvelden.