Vereniging

 

Volleybal Club (VC) Oostermoer is de volleybalvereniging van Gieten (Drenthe). VC Oostermoer is in 1974 opgericht. In tussentijd zijn we uitgegroeid tot een gezellige, toegankelijke vereniging met vele jeugd- en senioren leden. Er wordt op verschillend niveau gevolleybald. Sommigen spelen recreatief, anderen spelen wedstrijden binnen de competitie van Rekreatie Volleybal Assen e.o. of de Nevobo.

Op onze website kan je veel informatie vinden, bijvoorbeeld over onze vereniging en over onze teams. We hebben een aparte pagina ingericht met alle informatie over de Jeugd (incl. CMV en jeugdcompetitie).

Ook hebben we antwoorden op een aantal veelgestelde vragen opgenomen. Mocht je na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Op de contact pagina staat aangegeven wie je het beste kan benaderen van onze vereniging.

Ereleden

Leden kunnen vanwege bijzondere verdiensten tegenover de vereniging tot erelid benoemd worden. De ereleden van VC Oostermoer zijn Jan Oosting en Janny Hoiting.