Lidmaatschap & contributie

 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van VC Oostermoer loopt van september t/m augustus. Je kan bij VC Oostermoer in verschillende vormen volleyballen:

  • Wedstrijdspeler in Nevobo competitie: je traint één of twee keer per week en speelt de wedstrijden in het weekend. Je speelt ongeveer 22 wedstrijden per seizoen.
  • Wedstrijdspeler in recreanten competitie: je traint één keer per week en speelt de wedstrijden op de trainingsavond (van jezelf of de tegenstander). Je speelt ongeveer 12 wedstrijden per seizoen. Alleen voor volwassenen.
  • Trainingslid: je traint met een team mee dat uitkomt in de Nevobo competitie. Jij speelt alleen (nog) niet mee met de wedstrijden.
  • Recreant speler: je traint één keer per week en speelt geen wedstrijden. Alleen voor volwassenen.
  • Ondersteunend lid: je speelt geen volleybal, maar wilt de vereniging wel graag (financieel) ondersteunen.

 

Contributie

De hoogte van de contributie is van een aantal zaken afhankelijk. Bijvoorbeeld van de vorm waarin je volleybal speelt, hoe vaak je traint en de teamgelden (bijv. van de Nevobo). De contributie wordt in acht delen verdeeld over het volleybalseizoen geind. Mocht je vragen hebben over de contributie, dan kan je contact opnemen met de penningmeester.

Binnenkort maken we hier de contributiebedragen voor het seizoen 2024-2025 bekend.

 

Meetrainen of lid worden?

Voordat je lid wordt van de vereniging heb je de mogelijkheid om 3x gratis en vrijblijvend mee te trainen. Zo kan je de sfeer proeven en ervaren of er een team is dat bij je past.

  • Wil je graag een keer meetrainen? Vul dan het inschrijfformulier voor meetrainen in. Het bestuur of de Jeugdcommissie zal dan contact met je opnemen.
  • Wil jij je graag als nieuw lid aanmelden voor de vereniging? Vul dan ons digitale inschrijfformulier in. Iemand van het bestuur zal dan contact met je opnemen.

 

Lidmaatschap opzeggen?

Wanneer je je lidmaatschap wilt opzeggen, dien je dit vóór 30 juni van het lopende seizoen door te geven aan de penningmeester.

Wanneer je je lidmaatschap in de loop van een seizoen, ongeacht de reden of oorzaak beëindigt, blijft de jaarlijkse contributie in het geheel verschuldigd. Er bestaat geen recht op reductie.