Commissies

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert verschillende evenementen en uitjes voor de jeugd en senioren leden van de vereniging. Bijvoorbeeld het Knaltoernooi en de banketstaven-actie. Deze activiteiten bevorderen de saamhorigheid binnen de vereniging. De data van de activiteiten worden gecommuniceerd via de website, social media en de nieuwsbrief.

Heb je nog suggesties voor een leuk uitje, een borrel of een andere activiteit voor de jeugd en/of senioren leden? Dan horen we dit graag! Meld het bij een van de commissieleden (Berry, Suzan of Ilse) of stuur een mailtje naar activiteitencommissie@vcoostermoer.nl.

 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het werven en beheren van de sponsoren van de vereniging. De commissie bestaat op dit moment uit de volgende leden: Gertie, Jan en Karlo. Zij zijn te bereiken via: sponsorcommissie@vcoostermoer.nl.

 

Technische commissie (TC)

Een belangrijke taak van de TC is het opstellen van de teamindeling. Het streven is dat alle leden op hun eigen niveau actief kunnen deelnemen aan de trainingen en wedstrijden. De teamindeling wordt mede op basis van input van de trainers en de ingevulde evaluatie-enquetes opgesteld. Gedurende het seizoen is de TC het aanspreekpunt voor spelers en trainers. Daarnaast is de technische commissie verantwoordelijk voor het bewaken van het technische beleid voor de senioren leden en de aansluiting van jeugdleden bij senioren teams. Hierover doet de TC, zowel gevraagd als ongevraagd, aanbevelingen aan het bestuur.

Voor seizoen 2018/ 2019 bestaat de TC uit Ruald en Jorien. Je kan de TC bereiken via tc@vcoostermoer.nl.

 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie behartigt de belangen van de jeugd (kinderen/ jongeren tot 18 jaar). Hiervoor doet zij aanbevelingen aan het bestuur, zowel gevraagd als ongevraagd. De jeugdcommissie verzorgt ook de teamindeling voor de jeugdspelers. Zij voert de TC-taken voor de jeugd uit. Verder organiseert de jeugdcommissie de competitieochtenden met CMV-wedstrijden in Gieten. En ondersteunt zij de Activiteitencommissie bij het organiseren van verschillende evenementen voor de jeugdleden. Kijk op de speciale Jeugd pagina voor meer informatie.

Voor seizoen 2018/ 2019 bestaat de Jeugdcommissie uit: Aly, Petra, Heidie, Alja. Je kan de Jeugdcommissie bereiken via jeugdcommissie@vcoostermoer.nl.

 

Wedstrijdsecretariaat

De wedstrijdsecretaris houdt zich voornamelijk bezig met allerlei zaken rondom de wedstrijden. Hij/ zij maakt bijvoorbeeld een goede planning voor alle thuiswedstrijden en zorgt ervoor dat deze planning bij alle belanghebbenden bekend is. Na afloop van de wedstrijden is het de taak van de wedstrijdsecretaris om ervoor te zorgen dat de uitslagen op een goede manier verwerkt worden, in samenwerking met de scheidsrechters.

De wedstrijdsecretaris is Herald Folkerts. Hij is te bereiken via wedstrijdsecretaris@vcoostermoer.nl en telefonisch op 06-53 68 93 47.

 

Webredactie

De webredactie is in 2019 nieuw opgericht. De leden zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. De webredactie kan nieuwsberichten plaatsen en kan informatie op de website aanpassen. Zie je dat informatie niet meer up-to-date is? Dan horen we dit graag. Meld het bij een van de commissieleden, of stuur een mail naar webredactie@vcoostermoer.nl.

De Webredactie bestaat uit de volgende leden: Peter, Rolinde, Henry, Carolien, Willeke, Wenda.