Commissies

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert verschillende evenementen en uitjes voor de jeugd en senioren leden van de vereniging. Bijvoorbeeld het Knaltoernooi en de banketstaven-actie. Deze activiteiten bevorderen de saamhorigheid binnen de vereniging. De data van de activiteiten worden gecommuniceerd via de website, social media en de nieuwsbrief.

Heb je nog suggesties voor een leuk uitje, een borrel of een andere activiteit voor de jeugd en/of senioren leden? Dan horen we dit graag! Meld het bij een van de commissieleden of stuur een mailtje naar activiteitencommissie@vcoostermoer.nl.

 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie behartigt de belangen van de jeugd (kinderen/ jongeren tot 18 jaar). Hiervoor doet zij aanbevelingen aan het bestuur, zowel gevraagd als ongevraagd. De jeugdcommissie verzorgt ook de teamindeling voor de jeugdspelers. Zij voert de TC-taken voor de jeugd uit. Verder organiseert de jeugdcommissie de competitieochtenden met CMV-wedstrijden in Gieten. En ondersteunt zij de Activiteitencommissie bij het organiseren van verschillende evenementen voor de jeugdleden. Kijk op de speciale Jeugd pagina voor meer informatie.

Je kan de Jeugdcommissie bereiken via jeugdcommissie@vcoostermoer.nl.

 

Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt bijgehouden door Esther (DWR1). Heb je een vraag over je spelerskaart? Of wil je graag een adreswijziging doorgeven? Neem dan contact op met Esther via ledenadministratie@vcoostermoer.nl.

Materiaal

Heb je een vraag over jullie ballen, de wedstrijdshirts of over het materiaal in de sporthal (bijv. de netten)? Of is jullie team een bal kwijt geraakt? Neem dan contact op met het bestuur via info@vcoostermoer.nl.

 

Sponsorcommissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het werven en beheren van de sponsoren van de vereniging. Ook zorgt deze commissie voor het laten bedrukken van nieuwe wedstrijdshirts. De sponsorcommissie is te bereiken via: sponsorcommissie@vcoostermoer.nl.

 

Technische commissie (TC)

Tijdens de ALV van oktober 2019 is besloten om de TC op te heffen. De taken van de TC worden overgenomen door het bestuur en de trainers. Zij nemen de taak op zich om een teamindeling samen te stellen. Het streven is dat alle leden op hun eigen niveau actief kunnen deelnemen aan de trainingen en wedstrijden. Heb je gedurende het seizoen een vraag over je team of trainer/ coach? Dan kan je contact opnemen met de voorzitter van de vereniging (voorzitter@vcoostermoer.nl).

 

Wedstrijdsecretariaat

De wedstrijdsecretaris houdt zich voornamelijk bezig met allerlei zaken rondom de wedstrijden. Hij/ zij maakt bijvoorbeeld een goede planning voor alle thuiswedstrijden en zorgt ervoor dat deze planning bij alle belanghebbenden bekend is. Na afloop van de wedstrijden is het de taak van de wedstrijdsecretaris om ervoor te zorgen dat de uitslagen op een goede manier verwerkt worden, in samenwerking met de scheidsrechters.

De wedstrijdsecretaris is Herald (H1). Hij is te bereiken via wedstrijdsecretaris@vcoostermoer.nl en telefonisch op 06-53 68 93 47.

 

Webredactie

De webredactie is in 2019 nieuw opgericht. De leden zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. De webredactie kan nieuws op de website of social media kanalen plaatsen. Ook kan de webredactie informatie op de webpagina’s aanpassen. Wil je iets delen met de leden? Of zie je dat informatie op de website niet meer up-to-date is? Dan horen we dit graag. Meld het bij een van de commissieleden, of stuur een mail naar webredactie@vcoostermoer.nl.

De Webredactie bestaat uit de volgende leden: Rolinde (DWR1; inhoudelijke vulling website en sociale media), Henry (H1; fotograaf en redacteur) en Peter (technisch onderhoud website).