CMV competitie

 

Verschillende niveaus

Het niveau waarop je de wedstrijden speelt wordt elk half jaar beoordeeld. De mini’s spelen namelijk elk half jaar een competitie. Dit betekent dat zij halverwege het seizoen van niveau kunnen veranderen. Op dit moment spelen onze mini-teams op de niveaus 2 t/m 6.

Wedstrijden op zaterdagochtend

De wedstrijden worden op de zaterdagochtend gespeeld. Vaak is dit om de 2 a 3 weken. De wedstrijden worden in toernooivorm gespeeld, waarbij elk team 2 of 3 wedstrijden speelt. Gedurende de competitie wordt in verschillende sporthallen in de omgeving gespeeld. Tijdens elke competitie (van een half jaar) spelen de kinderen ook één keer in Gieten. Deze CMV-ochtend wordt gehouden in Sporthal De Goorns. Wil jij graag de teams aan komen moedigen? Houd de website dan in de gaten wanneer de volgende competitie-ochtend in Gieten zal zijn. Het is voor de kinderen natuurlijk leuk als er veel supporters aanwezig zijn!

Een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd worden de teams geacht aanwezig te zijn in de sporthal. Er wordt één set gespeeld bij niveau 2 en 3 en twee sets bij niveau 4 t/m 6.

Spelregels

Ieder niveau kent eigen Cool Moves Volley (CMV) spelregels. Op de website van de Nevobo staat een document met een duidelijke uitleg over de CMV spelregels op elk niveau.