Corona – update 28 november

 

Afgelopen vrijdag zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. Dit heeft helaas grote impact op onze sport.

Geen trainingen

Door de nieuwe maatregelen mogen sporten niet uitgeoefend worden na 17:00 uur. Aangezien al onze trainingen na 17:00 uur worden gegeven, kunnen deze niet doorgaan. Dit betekent dat alle trainingen van VC Oostermoer vanaf maandag 29 november volledig stil komen te liggen. Er wordt niet getraind tot en met 18 december.

 

Wedstrijden

De wedstrijden voor zowel de mini’s, jeugd als senioren mogen op dit moment tot 17:00 uur nog gespeeld worden. Dit zou betekenen dat een deel van de wedstrijden door kan gaan. De Nevobo bepaalt begin deze week hoe zij hier mee om wil gaan. We verwachten maandag of dinsdag hierover een bericht van de Nevobo. Wanneer dit van invloed is op de wedstrijden die wel of niet gespeeld kunnen worden, laten we dit zo snel mogelijk weten.

UPDATE van 2 december: zie het nieuwe bericht over de wedstrijden.

 

Hoe nu verder?

Het bestuur gaat er over nadenken of er mogelijkheden zijn om op andere momenten volleybal aan te bieden. En zal nagaan in hoeverre dit wenselijk is. Voor nu hopen we dat iedereen gezond blijft en dat we snel weer veilig en verantwoord kunnen volleyballen.

 

Vriendelijke groeten, het bestuur van V.C. Oostermoer