Bezorg de jongste spelers een leuke ochtend

 

Op zaterdagochtend 4 april wordt er weer een CMV-competitieochtend in Gieten georganiseerd. De miniteams kijken hier erg naar uit. Houd deze ochtend vrij en bezorg de jongste spelers een sportieve ochtend.

Onze jongste leden spelen wedstrijden volgens het Cool Move Volleybal (CMV) systeem. De teams spelen niet iedere week een wedstrijd, maar doen regelmatig mee aan een CMV-competitieochtend. Gedurende de ochtend spelen alle teams enkele korte wedstrijden. Op zaterdagochtend 4 april organiseert de Jeugdcommissie zo’n ochtend in sporthal De Goorns. De Jeugdcommissie is op zoek naar leden die willen fluiten en/of tellen.

Om deze ochtend goed te laten verlopen is de Jeugdcommissie op zoek naar leden/ ouders die willen tellen en/of fluiten. Bij voldoende aanmeldingen wordt er een schema opgesteld, zodat je slechts een gedeelte van de ochtend hoeft te tellen en/of fluiten.

Wil jij helpen op zaterdagochtend 4 april? Zet deze CMV-ochtend dan alvast in je agenda. Binnenkort ontvangen jullie nadere informatie. Je kan je vervolgens opgeven bij de Jeugdcommissie via mailadres: jeugdcommissie@vcoostermoer.nl. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking!
De jeugdcommissie van VC Oostermoer