VC Oostermoer zoekt trainers en spelers

 

Voor seizoen 2022-2023 is VC Oostermoer nog op zoek naar trainers en spelers. Wil je (weer) volleyballen? Lees dan verder!

GIETEN – VC Oostermoer uit Gieten kan tevreden terugkijken op het volleybalseizoen 2021-2022, dat een grillig verloop kende. Corona gooide roet in het eten, maar gelukkig kon er in de loop van het seizoen gevolleybald worden. Dit ging wel met horten en stoten. Veel wedstrijden vielen mede door het coronavirus uit. De Nevobo besloot daarom dat er geen kampioenschappen konden worden gevierd en ook verviel de promotie/degradatieregeling. Dames 1 van VC Oostermoer deed in de Eerste klasse D lang bovenin mee. Heren 1 eindigde in de middenmoot van de Eerste klasse C, maar kon van zes wedstrijden de punten niet noteren, omdat deze niet doorgingen.

 

Trainers gezocht

Niels Pijper, die beide Gieter teams trainde, gaat verhuizen naar Friesland en verlaat daarom na één seizoen de club. De Groninger had ook Dames 2 en Meisjes A onder zijn hoede. VC Oostermoer kan daarom voor volgend seizoen nieuwe trainers gebruiken, voor zowel de Nevobo-teams (senioren en jeugd) als de wedstrijdrecreanten-teams (senioren). De trainingen voor senioren en de A-, B- en C-jeugd vinden plaats op de maandag- en woensdagavond. De mini’s trainen op maandag- en woensdagmiddag. De senioren spelen hun thuiswedstrijden op vrijdagavond en de jeugd komt op zaterdagmiddag in actie.

Geïnteresseerden die trainingen willen geven en/of willen coachen bij VC Oostermoer kunnen zich melden bij het bestuur. Meer informatie is verkrijgbaar bij Marcel Hoogland via voorzitter@vcoostermoer.nl.

 

Spelers gezocht

Mede door corona hebben enkele leden van de club andere keuzes gemaakt. Hierdoor is er bij diverse teams ruimte ontstaan voor nieuwe spelers. Sportievelingen die graag willen volleyballen bij VC Oostermoer kunnen zich aanmelden via deze site.  Men kan drie keer gratis meetrainen. De trainingen beginnen weer op 29 augustus in sporthal De Goorns aan de Asserstraat in Gieten. In de zomermaanden wordt er door de leden gebeachvolleybald op het beachpark nabij de sporthal. Meer informatie over beachvolleybal bij VC Oostermoer is elders op onze website te lezen.