VC Oostermoer zoekt nog trainers

 

Onlangs is de teamindeling voor seizoen 2020-2021 bekend gemaakt. Helaas is nog niet elk team voorzien van een trainer/trainster. Help jij ons uit de brand?

Iedereen vindt het fijn om een trainer te hebben: jij, jullie team en de andere teams van VC Oostermoer. Of je nu net begint te volleyballen of het spelletje al jaren speelt. Iedereen wil graag met leuke, zinvolle oefeningen beter worden. Een enthousiaste trainer kan daarbij helpen.

We zijn een vereniging en dat betekent dat we het samen moeten doen. Volleyballen bij VC Oostermoer kan alleen wanneer veel mensen hun steentje bijdragen. Dus laat je hart spreken en maak een team blij!

VC Oostermoer is momenteel nog op zoek naar een trainer/trainster voor de volgende teams:

  • Heren 1, 1e klasse
  • Meisjes A1, 1e klasse
  • Dames Wedstrijdrecreanten 1, 1e klasse
  • Dames wedstrijdrecreanten 4, 2 klasse
  • Dames wedstrijdrecreanten 2, 4e klasse

 

Graag komt het bestuur van VC Oostermoer in contact met leden of mensen buiten onze vereniging die interesse hebben in het verzorgen van trainingen aan onze leden. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt als trainer/trainster horen we graag van je als je er voor open staat om dit te leren. We kijken dan graag met je naar de mogelijkheden om training te leren geven. Denk bijvoorbeeld aan een cursus van de Nevobo.

Meer informatie, ook over de trainingstijden en de vergoeding voor trainers/trainsters, is op te vragen bij het bestuur. We vragen je om hiervoor een mail te sturen aan info@vcoostermoer.nl.