Trainers gezocht!

 

VC Oostermoer is voor seizoen 2021/2022 dringend op zoek naar nieuwe trainers voor zowel de senioren als de jeugd.

De competitie ligt door het coronavirus al een tijdje stil. We komen al enige tijd niet meer bij elkaar in de sporthal. Mensen gaan hierdoor alternatieven zoeken en nadenken wat de toekomst zal brengen. Dat heeft ons trainersgilde ook gedaan. De een gaat volgend seizoen de wereld rondtrekken, een ander verhuist naar een andere regio en weer een ander besluit om na jarenlange inzet een punt te zetten achter de trainingscarrière. Dat betekent dat we als vereniging op zoek zijn naar nieuwe trainers.

Wat hebben we nodig:

  • Hoofdtrainer Dames / Hoofdtrainer Heren (Eerste klasse);
  • Teamtrainers Dames en Heren (Tweede en Derde klasse, Recreanten);
  • Coördinerend Jeugdtrainer / Mini-trainer; (A-, B-, C-jeugd en mini’s)

 

Wanneer wordt er getraind en gespeeld?

VC Oostermoer is in 1974 opgericht. De club is uitgegroeid tot een gezellige, toegankelijke vereniging met vele jeugd- en seniorenleden. Er wordt op verschillende niveaus gevolleybald. Zowel in de Nevobo-competitie als op recreatie-wedstrijdniveau. Ook is er aandacht voor de jeugd.

De trainingen voor de senioren en de A-, B- en C-jeugd vinden plaats op de maandag- en woensdagavond. De mini’s trainen op maandag- en woensdagmiddag.

De senioren spelen de thuiswedstrijden op vrijdagavond en de jeugd op zaterdagmiddag.

 

Interesse?

Geïnteresseerden die mogelijk trainingen willen geven en/of willen coachen bij VC Oostermoer kunnen zich melden bij het bestuur. Het is ook mogelijke een trainersopleiding te doen. De vereniging kan dit voor je regelen. Meer informatie is verkrijgbaar bij: Marcel Hoogland (voorzitter@vcoostermoer.nl).

En ken je mensen in je omgeving die het (misschien) leuk vinden om training te geven of die hiervoor geschikt zouden zijn? Laat het ons dan weten.