Online PubQuiz – Afgelast

 

Ter afsluiting van dit seizoen heeft de Activiteitencommissie getracht om een Online Pubquiz te organiseren. Door het kleine aantal aanmeldingen gaat de pubquiz helaas niet door.

Oorspronkelijk bericht Online Pubquiz

Lieve leden van VC Oostermoer,

Wat hadden we ons het einde van het volleybalseizoen anders voorgesteld. Wij als Activiteitencommissie hadden nog verschillende activiteiten op de agenda staan, zoals een leuke jeugddag, de laatste thuisspeelavond en natuurlijk het beachen. Ook waren er al vergevorderde plannen voor het herintroduceren van Culi-Oostermoer en een pubquiz. Helaas kunnen veel van deze plannen nu niet doorgaan vanwege de maatregelen rond het coronavirus.

Voor de pubquiz hebben we nu aangepast plan. Ben je nieuwsgierig geworden open dan de uitnodiging (zie hieronder). Opgave graag voor 18 mei door een mail te sturen aan: activiteiten@vcoostermoer.nl.

Zo’n gezellige pubquiz kan natuurlijk niet gespeeld worden zonder een heerlijk hapje en een koud drankje. Daarvoor konden we normaal gesproken na een wedstrijd of een training terecht bij Sportcaf√© de Goorns. Dat is nu helaas niet mogelijk. Daarom bieden wij jullie de mogelijkheid om tijdens de pubquiz iets lekkers te bestellen bij Henk-Jan en Lisanne. Hieronder vind je de link naar de Pubquiz Borrelkaart. Zo kunnen we hen in deze moeilijke tijden¬†steunen.

We zien jullie aanmelding graag tegemoet.

Vriendelijke groeten,
De activiteitencommissie (Tanja, Ilse en Eliza)
Met ondersteuning van Jorien F. en Peter

Uitnodiging Pubquiz
Pubquiz Borrelkaart