Kom volleyballen bij VC Oostermoer!

 

Verschillende teams kunnen nog versterking gebruiken. Wil jij (weer) beginnen met volleybal? Of zoek je een nieuwe, gezellige vereniging? Lees dan snel verder.

Heren 1 – 1e klasse Nevobo competitie

Het eerste herenteam komt in seizoen 2020/2021 uit in de 1e klasse. Heb jij ervaring op dit niveau of zoek je de uitdaging om dit niveau te gaan halen? Dan horen we graag van je. Het team bestaat uit een groep enthousiaste mannen. Met dit team kan je fanatiek trainen en spelen, en ook gezellig een biertje drinken in de sportkantine. De heren trainen op de woensdagavond.

Dames – wedstrijden doordeweeks

Komend seizoen komen er weer 4 damesteams uit in de competitie van Rekreatievolleybal Assen. Deze teams spelen de wedstrijden doordeweeks, allemaal op hun eigen niveau (1e t/m 4e klasse). Enkele van deze damesteams kunnen nog wat versterking gebruiken voor seizoen 2020/2021. We zijn daarom op zoek naar gemotiveerde dames. Houd jij graag de weekenden vrij? En wil je wel lekker volleyballen, trainen en wedstrijden spelen? Dan horen we graag van jou. De teams trainen op de maandagavond.

Heren – wedstrijden doordeweeks

Komend seizoen komt er ook weer een herenteam uit in de competitie van Rekreatievolleybal Assen. Dit team traint op de maandagavond en speelt de wedstrijden doordeweeks. Het team, dat uitkomt in de 2e klasse, kan de nodige versterking gebruiken. Wil jij het volleyballen weer oppakken? Neem dan contact met ons op.

Overige teams – Nevobo competitie

Ben jij op zoek naar een volleybalteam en staat deze hierboven niet genoemd? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met onze vereniging. Naast bovenstaande teams komen er volgend seizoen ook nog andere teams uit in de Nevobo-competitie: CMV (mini’s), ABC-jeugd, damesteams en herenteams. Wanneer jij graag wilt volleyballen in Gieten, dan kijken we graag met jou naar de mogelijkheden. Vragen staat vrij. Nee heb je, ja kun je krijgen!

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in volleyballen bij VC Oostermoer? Neem dan gerust contact op met het bestuur door een e-mail te sturen aan info@vcoostermoer.nl. I.v.m. de Corona-maatregelen zijn de mogelijkheden om mee te trainen of kennis te maken met een team op dit moment helaas beperkt. We zullen in goed overleg kijken wat er mogelijk is.