Kampioenen!!

 

Het lijkt wel alsof het ene naar het andere team kampioen wordt bij VC Oostermoer! Inmiddels weten verschillende teams dat zij promoveren naar een hogere klasse.

Heren 2 was een tijdje terug het eerste team dat het kampioenschap veilig stelde. Zij wisten enkele wedstrijden voor het einde van het seizoen al dat zij promoveren naar de 2e klasse. Niet snel daarna volgde Dames 1. Zij hebben het kampioenschap naar zich toegetrokken in de tweede klasse. En de dames kunnen nog voor de dubbel gaan: op 11 mei spelen zij de finalewedstrijd om de beker tegen Fama D1 in Ommen.

Ook bij de teams die uitkomen in de Rekreatie Volleybal competitie van Assen e.o. doen het goed. Zowel de heren wedstrijdrecreanten (HWR1) als het tweede damesteam (DWR2) zijn dit seizoen kampioen geworden. Zowel het heren- als het damesteam promoveren daarmee naar de 2e klasse.

Ook de jeugd doet het ontzettend goed. Meisjes C1 werd in december al kampioen. Dit team komt nu uit in de Hoofdklasse-competitie en speelt wedstrijden tegen de beste teams van Noord-Nederland. Meisjes C2 is onlangs kampioen geworden in de 1e klasse. Een knappe prestatie!

Verder waren er ook successen bij de Mini’s. Het CMV N6-2 team is recent kampioen geworden. Het CMV N6-1 team en het CMV N5-2 team waren in december al kampioen geworden. Het CMV N5-1 team wist zelfs kampioen te worden in beide helften van de competitie.

Namens de vereniging: ALLEMAAL VAN HARTE GEFELICITEERD!!

Op vrijdag 12 april worden de senioren teams gehuldigd tijdens de laatste thuisspeelavond (vanaf 19u). Ook wordt er deze avond een Goud & Fout feest gehouden in Sportcafé De Goorns, Gieten.

heren-2-wedstrijd