Glasvezel Clubactie

 

VC Oostermoer doet mee aan de Clubactie van de glasvezelcampagne in Gieten. Meld je aan voor glasvezel en ontvang 25 euro voor jezelf en 50 euro voor de vereniging.

Glasvezelcampagne in Gieten nog 2 weken te gaan

Zoals jullie weten is het bedrijf DELTA Fiber Netwerk in samenwerking met RENDO Fiber B.V. al een aantal weken campagne aan het voeren in Rolde & Gieten. Als 35% van de inwoners in Gieten ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 23 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, dan komt er glasvezel!

 

Update clubactie Caiway & DELTA

De clubactie loopt nu iets langer dan een maand en we hebben al een leuk bedrag van 200 euro binnengehaald. Van onze contactpersoon Max van der Haar van Caiway/DELTA hebben wij gehoord dat we nu in de verkoopfase zijn beland. De meeste inwoners zullen nu een besluit nemen om wel of niet te kiezen voor glasvezel. Het is heel normaal dat inwoners vaak tot het laatste moment wachten met aanmelden, want er immers nog genoeg tijd. Dit betekent dat we nog een mooi bedrag kunnen en hopen binnen te gaan halen voor onze vereniging.

 

Waarom kiezen voor glasvezel?

Caiway/ DELTA gelooft, net als de Autoriteit Consument en Markt (ACM) als toezichthouder van de telecommarkt, dat het gebruik van internet en daarmee de hoeveelheid data die we heen en weer sturen behoorlijk zal toenemen in de toekomst. Denk aan:

 • Thuiswerken met veelvuldig gebruik van Microsoft Teams of Zoom
 • Online studeren
 • Video gesprekken voeren met je dokter of apotheker
 • Zorg op afstand
 • Kinderen en ouders gebruiken tegelijkertijd streaming diensten als Netflix
 • Op afstand bedienen van de centrale verwarming
 • En nog veel meer toekomstige innovaties

 

Voor bovenstaande zaken is stabiel internet nodig, met zowel een hoge upload- als download-snelheid. GLASVEZEL kan dat bieden. Iedere aansluiting is uniek, wat wil zeggen dat een probleem bij de buren jouw eigen verbinding niet verstoort. Ook krijg je door het nieuwe glasvezelnetwerk meer keuze uit (nieuwe) providers. Wij begrijpen verder dat als je tevreden bent met je huidige provider (bijvoorbeeld Ziggo/KPN) een overstap niet direct vanzelfsprekend is en dat je hier wel wat vragen over hebt en/of hulp bij kunt gebruiken

 

Informatie en persoonlijk advies krijgen

Er zijn verschillende manieren om de komende weken meer informatie te krijgen, namelijk:

 

 • Bezoek een inloopavond in de winkel van Smart Electronics Gieten!
  Je kunt op onderstaande data een inloopavond bezoeken waarbij ook een specialist van DELTA Fiber Netwerk aanwezig is. In verband met de corona-maatregelen en een maximum aantal bezoekers in hun winkel graag van tevoren opgeven. Dit kan telefonisch via 0592-86 80 86 of per e-mail via info@smartelectronicsgieten.nl. De inloopavonden worden gehouden op:-  Dinsdag          15 juni        19:00 – 21:00
  –  Donderdag     17 juni         19:00 – 21:00
  –  Maandag        21 juni        19:00 – 21:00
  –  Dinsdag          22 juni        19:00 – 21:00
  –  Woensdag      23 juni        19:00 – 21:00

 

 • Bezoek de poffertjeskraam bij de winkel van Smart Electronics Gieten
  Zaterdag 19 juni kun je tussen 11:00 – 16:00 uur lekker poffertjes eten en ondertussen nog je laatste vragen stellen en je aanmelden voor glasvezel regelen.

 

Meld je bij interesse vóór 23 juni 2021 aan via VC Oostermoer

Je kunt je via onderstaande links aanmelden voor glasvezel. Deze links zijn specifiek bedoeld voor de clubactie van VC Oostermoer. Niet alleen leden van de vereniging kunnen hier gebruik van maken. Ook vrienden, familie, buren en kennissen van leden van VC Oostermoer.

 

 

Heb je vragen over de Glasvezel Clubactie? Neem dan contact op met Gerben Geudeker via info@vcoostermoer.nl.

 

Met sportieve groet,

Bestuur V.C. Oostermoer