Gezocht: hulp voor bij de jeugd

 

De Jeugdcommissie is dringend op zoek naar hulp. Voor zowel het organiseren van de jeugdactiviteiten als voor de commissie zelf.

Jeugdcommissie zoekt nieuwe leden

Na jaren van trouwe hulp, is Aly dit seizoen gestopt met de Jeugdcommissie. Daarnaast is Heidie momenteel geblesseerd. Daarom zoeken we dringend nieuwe vrijwilligers die zich in willen zetten voor de Jeugdcommissie. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom in deze commissie.

De Jeugdcommissie houdt zich met verschillende taken bezig variƫrend van het organiseren van een CMV-ochtend, het regelen van de Mini-van-de-Maand tot het onderhouden van het contact met de jeugdtrainers en het rondsturen van een jeugd-nieuwsbrief. Op basis van hoeveel tijd je hebt en waar je interesses liggen, zullen de taken verdeeld worden.

Draag jij de jeugd van VC Oostermoer een warm hart toe? Meld je dan aan als nieuw lid van de Jeugdcommissie. Wil je eerst meer informatie? Lees dan meer over de Jeugdcommissie. Of neem contact op met de Jeugdcommissie door Suzan, Alja of Heidie aan te spreken of een mail te sturen via jeugdcommissie@vcoostermoer.nl.

Eenmalig hulp gevraagd: school-volleybaltoernooi (1 april)

Op woensdagmiddag 1 april wordt het school-volleybaltoernooi georganiseerd. De kinderen van groep 4 t/m 8 van OBS Gieten, OBS Bonnen en CBS de Marke hebben allemaal teams gevormd en gaan de strijd met elkaar aan. Gedurende de middag (15.15-17.30u) spelen de teams verschillende wedstrijdjes in Sporthal De Goorns. Met het toernooi kunnen we vele kinderen kennis laten maken met de mooie sport volleybal en onze leuke vereniging. Om deze middag in goede banen te leiden is de Jeugdcommissie op zoek naar vrijwilligers die enkele wedstrijdjes willen fluiten. Vele handen maken licht werk! Dus kom jij ook helpen? Opgeven kan door een mail te sturen aan jeugdcommissie@vcoostermoer.nl.

Eenmalig hulp gevraagd: CMV-ochtend (4 april)

Op zaterdagochtend 4 april wordt een CMV-competitie ochtend georganiseerd. Dit is de thuisspeelochtend voor de mini-teams van VC Oostermoer. Om deze ochtend in goede banen te leiden is de Jeugdcommissie op zoek naar vrijwilligers die enkele wedstrijdjes willen fluiten en/of tellen. Kom jij ook helpen? Opgeven kan door een mail te sturen aan jeugdcommissie@vcoostermoer.nl.