‘De Baard van Alexander’ wint Knaltoernooi

 

Het team ‘De Baard van Alexander’ heeft het Knaltoernooi gewonnen. De ploeg versloeg in de finale het team ‘Handbalsters Wereldkampioen’.

Het Knaltoernooi is de traditionele start van het nieuwe jaar. Seniorenleden van Nevobo-spelers tot wedstrijdrecreanten en de recreanten spelen samen een mix-toernooi. En er deden ook introducees mee. Ondanks het sportieve karakter van het toernooi werd er in sommige gevallen fel gestreden om de punten. ‘De Baard van Alexander’, met Marjelle, Carien, Judit, Hemke, Erik, Sandra, Nienke en Cees-Jan, bleek het beste team. ‘Ajax in (uit) de Champions League’ was een maatje te groot voor het team ‘Wijnen, Wijnen’ in de troostfinale.

Na de sportieve activiteiten was er in de kantine ruimte voor een borrel en hapjes, beschikbaar gesteld door Sportcafé De Goorns. De leden van ‘De Baard van Alexander’ konden na de prijsuitreiking hun tanden zetten in de taart beschikbaar gesteld door Jumbo Abbas.

Het Knaltoernooi werd georganiseerd door de Activiteitencommissie bestaande uit Ilse, Tanja en Elisa. “Goed gedaan dames, volgend jaar weer!”