Corona-virus: update 31 maart

 

Het Corona-virus heeft grote impact. Lees hier meer over de consequenties voor de trainingen, wedstrijden en de competitie.

Wedstrijden

De Nevobo heeft besloten om alle competities per direct stop te zetten. Dit betekent dat de wedstrijden allemaal afgelast zijn voor dit seizoen. De Nevobo is van mening dat er geen uitvoerbaar scenario bestaat om de competities op een sportief gelijkwaardige en eerlijke manier tot een goed einde te brengen.

Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen geen teams kampioen. De Nevobo heeft de laatste details voor het aanpassen van de promotie/degradatie voorwaarden richting het nieuwe volleybalseizoen 2020-2021 uitgewerkt. Zie het andere nieuwsbericht op onze website.

De halve finales en finales van de regiobekers worden ook niet meer gespeeld.

Meer informatie is terug te lezen in dit bericht en dit bericht.

Kwalificatietoernooi ABC-jeugd

Ook het kwalificatietoernooi voor ABC jeugd op 16 mei 2020 gaat niet door. Voor komend seizoen (2020-2021) gaat de Nevobo de indeling maken op basis van ranking. Ze gebruiken hiervoor de teamsamenstelling, die ze ontvangen van de verenigingen. Nadere informatie hierover volgt snel.

Trainingen

De trainingen worden i.v.m. het Corona-virus in ieder geval afgelast t/m 28 april. Dit geldt voor zowel de Jeugd-, Recreanten- en Nevobo-teams.

Teamindeling nieuwe seizoen

De voorbereidingen voor het komende seizoen, waarvan we hopen dat deze in september normaal kan starten, gaan gewoon door. De teamindeling is daarbij het belangrijkste punt. Voor zowel de jeugd, als de senioren en recreanten. Met afspraken op afstand proberen we dit op een gedegen manier uit te werken. Eind april willen we dit graag klaar hebben.

Beachseizoen

Op maandag 23 maart maakte de overheid bekend dat alle evenementen en bijeenkomsten in Nederland tot 1 juni worden verboden. Dit heeft als gevolg dat de Nederlandse beachvolleybalcompetities en -toernooien niet eerder van start gaan dan vanaf deze datum.

Meer informatie

Het bestuur overlegt regelmatig hoe zij verder met de huidige situatie omgaan. Waar nodig, zullen we dit bericht aanpassen en opnieuw verspreiden via onze sociale media. Daarnaast is er op 29 maart een brief aan de leden van VC Oostermoer verstuurd via de mail. Heb je deze niet ontvangen, dan kan je contact opnemen met het bestuur via info@vcoostermoer.nl. Houd verder de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.