Concept trainingsschema 2020/2021

 

Het bestuur heeft samen met de Jeugdcommissie een concept trainingsschema opgesteld voor seizoen 2020-2021. Bekijk hier welke teams wanneer gaan trainen.

Concept trainingsschema senioren en jeugd

Toelichting: Mini=CMV-team, M=meisjes, X=mix, DS=dames, HS=heren, DWR=dames wedstrijdrecreanten, HWR=heren wedstrijdrecreanten.

Trainingstijden

Om tegemoet te komen aan de voortdurende vraag om vroeger te trainen hebben we dit jaar geprobeerd het totale trainingsschema naar voren te halen. De avondtrainingen zijn aankomend seizoen van 19:00-20.30u en van 20:30-22.00u. Waar mogelijk hebben we rekening gehouden met een wissel van laat naar vroeg en andersom tussen de teams. Doorslaggevend voor de trainingstijd is echter de beschikbaarheid van de juiste trainer en in voorkomende gevallen ook zijn of haar eigen trainingstijd.

Kennis maken of een keer meetrainen?

Ben je nog geen lid van VC Oostermoer en heb je interesse in volleyballen in Gieten? Dan horen we dat graag. Het bestuur of de Jeugdcommissie informeert je graag op welk niveau de verschillende teams spelen en bij welk team je zou kunnen meetrainen na de vakantie. Je kan hiervoor contact opnemen met het bestuur door een e-mail te sturen aan info@vcoostermoer.nl. Je kan hiervoor ook het ‘meetrain-formulier‘ op onze website invullen.