Stem nu: Clubsupport Rabobank

 

Rabobank Assen en Noord-Drenthe sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport. Stem nu op VC Oostermoer en help ons om een mooi bedrag te mogen ontvangen.

Deelname

De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken.

Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

 

Stemmen: 4 t/m 26 september

Tot en met 26 september mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen. Stemmen kan nu via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren. Iedereen brengt zijn/haar stem uit op 3 favoriete clubs of verenigingen. Iedere stem is geld waard, dus doe mee! In oktober volgt de uitslag van de Rabo ClubSupport.

Ons bestuur heeft VC Oostermoer opgegeven voor deze actie. We willen natuurlijk heel veel stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter het geldbedrag wat we mogen ontvangen van Rabo ClubSupport. Vraag iedereen in je omgeving om te stemmen op onze vereniging als ze lid zijn van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Elke stem is er één.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Rabobank Clubsupport.