Beachvolleyballen weer gestart

 

De kop is er af. Het beachvolleybalseizoen is weer gestart bij VC Oostermoer. En onze redacteur nam een kijkje bij Beachpark Gieten.

De kop is er weer af. We kunnen eindelijk weer volleyballen. De beachvelden lagen al een tijdje klaar. Corona hield ons echter aan de kant. Het kabinet maakte het onlangs weer mogelijk om weer met vier personen op anderhalve meter buiten te sporten. De weersomstandigheden zaten in het begin niet mee. Maar vorige week liet een flauw lentezonnetje zich zien. De temperaturen kwamen echter nog maar amper boven nul uit. Toch konden sommige teams niet langer wachten en gingen met veel enthousiasme weer op het beachpark aan het volleyballen.

Het was koud en de spieren waren stram. Toch was het heerlijk om weer in beweging te zijn. Eindelijk weer samen ballen. Dat was lang geleden! De spierpijn de volgende dag namen we op de koop toe. Het smaakt naar meer. En nu de temperaturen weer stijgen zullen vast meer teams weer binnen de lijnen treden. Heerlijk samen weer volleyballen.