Beachtoernooi Gieten 2023

 

Traditiegetrouw wordt ook dit jaar het Beachtoernooi Gieten gehouden. Dit jaar van 27 juni t/m 1 juli 2023. En er staan weer mooie onderdelen op het programma.

Er staan net als andere jaren weer mooie onderdelen op het programma. VC Oostermoer ondersteunt de organisatie van dit beachtoernooi met vrijwilligers en de organisatie van een jeugdclinic en kindermiddag. Lees hieronder meer over het programma van het Beachtoernooi Gieten.

 

Beachvolleybal toernooi 4 tegen 4

Bij het 4 tegen 4 toernooi kan er op verschillende niveaus gespeeld worden. De voorrondes van het toernooi vinden plaats op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Op zaterdagavond spelen alle teams nogmaals. Voor deze finale-avond worden alle teams opnieuw ingedeeld. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur. De avond wordt feestelijk afgesloten met een prijsuitreiking en muziek.

 

Beachvolleybal toernooi 2 tegen 2

Op de vrijdagavond vindt onder meer het 2 tegen 2 toernooi plaats. De minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Ook bij dit toernooi kunnen teams op verschillend niveau spelen. Zowel de poulefase als de finalewedstrijden vinden op dezelfde avond plaats. De avond wordt afgesloten met een gezellige prijsuitreiking.

 

Jeugdclinic en wedstrijden 4 tegen 4

Op de vrijdagavond vindt ook het 4 tegen 4 toernooi plaats voor de jeugd (12-16 jaar). Je kunt je als team opgeven of als individu. De avond begint om 19.00 uur met een clinic waarna er verschillende wedstrijden worden gespeeld. De avond is bedoeld om jeugd kennis te laten maken met (beach)volleybal.

 

Beachvolleybal middag kinderen

Op zaterdagmiddag (14.00-16.00 uur) wordt er een beachvolleybal middag georganiseerd voor kinderen (7-12 jaar). Graag laten we deze middag kinderen kennis maken met (beach)volleybal. Ervaring en opgeven is niet nodig. Kom gezellig langs en doe mee.

 

Zandkastelen wedstrijd

Nieuw dit jaar is de zandkastelen wedstrijd! Op het terrein naast het gemeentehuis is een apart stuk zand gereserveerd voor deze wedstrijd. Creƫer je mooiste zandkasteel en post jouw foto op social media met de vermelding #beachtoernooigieten. Iedereen mag meedoen, er is geen leeftijdsgrens. Op zaterdag in de pauze wordt de prijs voor het mooiste zandkasteel uitgereikt.

 

Meer informatie

Meer informatie over het toernooi en de spelregels vind je op de website van Stichting Zomeractiviteiten Gieten.