Banketstaven actie

 

Daar is hij weer! Onze verenigingsactie waarbij we overheerlijke banketstaven gaan verkopen in Gieten. Dit jaar vindt de actie plaats op zaterdag 11 november. Help jij ook gezellig mee?

Voor de huis-aan-huis verkoop van de banketstaven hebben we natuurlijk de hulp van alle jeugdleden, senioren leden en ouders nodig. We hebben namelijk zowel verkopers als chauffeurs nodig. Zodat we in auto’s het dorp door kunnen gaan. Vele handen maken licht werk, dus meld je vooral aan!

We gaan er vanuit dat alle jeugdleden/teams die niet hoeven te spelen deze ochtend meedoen. De opbrengst van deze banketstaven-actie is zeer belangrijk voor onze vereniging.

 

Programma zaterdag 11 november

  • 09:30u – Verzamelen bij de kantine van de ijsbaan, groepsindeling
  • 10:00u – Start van de verkoop
  • +/- 12:00u – Einde van de verkoop

 

Opgeven

Je kunt je direct aanmelden door een e-mail te sturen naar activiteitencommissie@vcoostermoer.nl. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen helpen.

 

Bestellijst

Heb je familie, vrienden, collega’s of andere kennissen buiten Gieten? En willen zij de club ondersteunen door het kopen van een banketstaaf? Dan kan je gebruik maken van de bestellijst (hier downloaden). Graag gelijk contant laten betalen bij het bestellen!

De bestellijst en het contante geld kan je inleveren op de dag van de verkoop bij de ijsbaankantine of vóór 11 november bij Tanja (Stokleggingslaan 8 in Gieten).

 

We rekenen op jullie hulp!

We hopen dat jullie allemaal bereid zijn de vereniging te helpen. Hoe meer mensen helpen, hoe sneller alle banketstaven zijn verkocht.

 

Alvast bedankt!

Activiteitencommissie van VC Oostermoer