Banketstaven actie afgelast

 

In verband met de geldende maatregelen ten gevolge van het Corona-virus hebben we besloten om onze banketstaven verkoopactie dit jaar niet te houden.

Het is inmiddels een mooie traditie. Jaarlijks gaan we met een groep leden het dorp in om banketstaven te verkopen. Dozen vol met banketstaven worden ingeslagen én verkocht! Een gezellige activiteit om alle inwoners van Gieten weer even in contact te brengen met onze mooie vereniging. Maar ook een activiteit waarbij onze jonge en oudere leden elkaar beter leren kennen.

In verband met de geldende corona-maatregelen heeft het bestuur besloten om de verkoopactie dit jaar niet door te laten gaan. Aankomend voorjaar zullen we opnieuw bekijken of we alsnog een nieuwe variant op deze verenigingsactiviteit kunnen organiseren. Zodra hier meer over bekend is, zullen we dit via de website en sociale media met jullie delen.

Heb je zelf een idee voor een alternatieve (verkoop)actie? Dan verneemt het bestuur dit graag. Hiervoor kan je een mail sturen naar info@vcoostermoer.nl.