2024 gestart met geslaagd Knaltoernooi

 

In 2024 bestaat VC Oostermoer 50 jaar. We zijn dit jaar goed begonnen met zowel een ouder/kindtoernooi als het Knaltoernooi.

In 2024 bestaat VC Oostermoer 50 jaar. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is er een lustrumcommissie samengesteld door het bestuur. Als lustrumcommissie besloten we dit 50e jaar van de vereniging knallend in te gaan met de organisatie van het jaarlijkse knaltoernooi.

Om 17.30u begonnen we voor de mini’s en de C’s met een ouder/kind-toernooi. Na een warming-up van Iris, speelden de meiden in wisselende samenstelling met hun vader, moeder, broer, zus of andere partner in viertallen tegen een ander team. Er werd fanatiek gestreden om de punten. In de pauze was er een broodje knak en een drankje van de vereniging. De uiteindelijke winnaars bij de mini’s waren JulliĆ«tte en haar vader. Bij de C’s wonnen Mila van H. en haar moeder. Beide teams kregen een slagroomtaart, gesponsord door bakker Job.

Om 19.30 gingen de A’s, B’s en senioren van start met het knaltoernooi. Ook hier begonnen we eerst even met een goede warming up van Suzan en werd er gestreden om de slagroomtaart van bakker Job. Door nog wat late afmeldingen waren er net geen 50 deelnemers. In 8 gemixte teams speelden zij tegen elkaar. De teamnamen waren in de trant van het 50-jarig bestaan van de vereniging en zo streden de Abraham’s en de Sarah’s tegen de 50 cents en team 50+ tegen de 50 shades of grey.

De uiteindelijke winnaar van het toernooi was team Half 100.

We kijken terug op een geslaagde avond en hopen jullie terug te zien bij de andere activiteiten het komende jaar.

 

Michel, Janny, Hilde en Esther