Rabobank Clubsupport: stem op onze vereniging

 

Rabobank Assen en Noord-Drenthe sponsort lokale activiteiten op het gebied van sport. Stem nu op VC Oostermoer en help ons om een mooi bedrag te mogen ontvangen.

Deelname

De clubs en verenigingen van Nederland zijn ongelofelijk waardevol, omdat ze ons bij elkaar brengen. Daarom investeert Rabobank haar kennis, netwerk en een deel van de winst in clubs en verenigingen, zodat we met elkaar ons land – buurt voor buurt – sterker maken.

Met Rabo ClubSupport beslissen leden mee via welke clubs en verenigingen een deel van het coöperatief dividend wordt geïnvesteerd in de lokale samenleving.

 

Stemmen

Tussen 5 en 25 oktober mogen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe stemmen. Stemmen kan vanaf nu via de Rabo App (zelf regelen) of via Rabo Internetbankieren, als je lid bent van onze bank. Elk lid heeft 5 stemmen en mag maximaal 2 stemmen aan dezelfde club geven. Iedere stem is geld waard, dus doe mee! Begin november volgt de uitslag van Rabo ClubSupport 2020.

De penningmeester van onze vereniging heeft VC Oostermoer opgegeven voor deze actie. We willen natuurlijk heel veel stemmen. Hoe meer stemmen, hoe groter het geldbedrag wat we mogen ontvangen van Rabo ClubSupport. Vraag iedereen in je omgeving om te stemmen op onze vereniging als ze lid zijn van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Elke stem is er één.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Rabobank Clubsupport.