Historie VC Oostermoer

Wij zijn een gezellige vereniging waarin het plezier in volleyballen voorop staat, maar waarin prestaties in de competities natuurlijk ook tellen! Daarvoor kun je kiezen uit dames- en herenteams die in de NeVoBo-competitie spelen. Verder hebben we nog twee damesrecreantenteams die competitie spelen op trainingsavonden tegen teams uit de regio. Naast de competitieteams is er ook een recreatieve groep die lekker een balletje slaan op de trainingsavond. Tenslotte heeft de vereniging een grote jeugdafdeling.
De dames -en herenteams trainen op de maandag -en woensdagavond in sporthal de Goorns te Gieten. De wedstrijden worden op de vrijdagavond of zaterdag gespeeld. De jeugd traint op maandag- en op woensdag. Ook zij spelen hun wedstrijden op vrijdagavond of zaterdag. De jongste jeugdteams (mini’s) trainen op woensdagmiddag en spelen op een aantal zaterdagen op verschillende niveaus competitie in toernooivorm.
Mocht je ook eens mee willen doen dan ben je van harte welkom op woensdag tijdens de trainingsmiddag of -avond in sporthal De Goorns in Gieten. De eerste drie trainingen zijn gratis, pas daarna beslis je of je blijft.

 

Heeft nu nog foto’s uit de oude doos over onze club? Als u ze mailt naar webvco@gmail.com, dan plaatsen wij deze foto’s op deze pagina.