Culi Oostermoer

Beste volleyballers,

Dames 2, 3, en 4 zetten zich dit jaar samen in voor de Samenloop voor Hoop Gieten. Als één van onze inzamelingsacties willen wij graag met jullie een gezellige verenigingsavond houden!

Op zaterdag 8 april om 19.00 uur organiseren wij een Culi-Oostermoer Samenloop voor Hoop in de ijsbaankantine. Het belooft een gezellige avond te worden met lekker eten, drinken en vermaak.

Het is de bedoeling dat iedereen die meedoet of een voorgerecht of een hoofdgerecht of een nagerecht maakt, de drankjes worden door ons geregeld. Het gerecht moet voldoende zijn voor ongeveer 5 personen. Voor het lekkerste gerecht en voor het meest originele gerecht vallen prijzen te winnen! Dus wij dagen jullie uit om jullie meest originele en lekkere recepten te maken.

Om mee te doen aan deze gezellige avond kunnen er kaartjes gekocht worden bij Simone en Marjelle van dames 2. Het kopen van kaartjes kan vanaf 8 februari op de trainingsavonden. Op de maandagavonden zullen wij aanwezig zijn op 27 februari en 20 maart. Tijdens het knaltoernooi zullen wij ook in de kantine zitten om kaartjes te verkopen. Opgave is mogelijk tot en met woensdag 22 maart.

De kaartjes zijn te koop vanaf 10 euro per persoon. Bij opgave horen we graag welk gerecht je wilt bereiden en moet er direct afgerekend worden. Introducées zijn uiteraard welkom!

Mocht je echt niet kunnen koken of houd je niet van koken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! We hopen dan dat je een kleine extra bijdrage wilt leveren voor het goede doel.

Voor vragen kun je ons altijd even aanschieten of mailen naar simonehof@gmail.com.

Hopelijk zien we jullie 8 april!

Esther, Femke, Marjelle, Melany, Mirjam & Simone

Culi-Oostermoer Samenloop voor Hoop (2)