Heren 1

Coach: Jorien Kooistra & Anke Kooistra

Trainer: Jorien Kooistra & Anke Kooistra

Trainingstijden: woensdag van 21.00 – 22.30

Poule:
Beker Heren 1e ronde B
Heren 2e Klasse C

heren-1

Boven v.l.n.r.: Trainer/coach Anke Kooistra, Jan Roelof Witting, Gijs Smink, Cees Jan Achterop, Michel Maris, Marcel Hoogland, Herald Folkerts, trainer/coach Jorien Kooistra.

Onder v.l.n.r.: Barry Strik, Erik Oosting, Henry Koops. Sander Hilbrands ontbreekt op de foto.

 

Heren VC Oostermoer schitteren op sportgala

Het herenteam, dat vorig seizoen kampioen werd in de derde klasse, is in het gemeentehuis van Gieten gehuldigd door de gemeente Aa en Hunze. De kampioenen werden net als andere kampioenen uit de gemeente in het zonnetje gezet.

Het gala was georganiseerd door de sportcombi’s en de feestavond werd aan elkaar gepraat door burgemeester Eric van Oosterhout en sportwethouder Co Lambert. Zij maakten met alle kampioenen een praatje. De kampioenen, van Europees kampioenen tot Drents kampioenen en eerste teams die kampioen waren geworden in hun klasse, kregen allemaal een beker (mok) mee naar huis. Drie sporters en een team werden genomineerd voor het Drentse sportgala.

Lees meer »

Heren 1 kampioen

Het eerst herenteam van VC Oostermoer is kampioen geworden. De titel werd binnengehaald doordat concurrent Set Uppers met 0-4 verloor van de nummer drie, Dio Bedum. Dus de laatste wedstrijd tegen rode lantaarndrager Rolde 2 deed er niet echt meer toe tijdens de laatste competitieronde in sporthal De Goorns. Lees meer »