Banketstavenactie

Hallo Jeugdleden, Seniorenleden en Ouders,

Bijgaand de uitnodiging om mee te helpen met de verkoop van Banketstaven op Zaterdag 11 november 2017.
We rekenen weer op iedereen om van deze actie een succes te maken en de clubkas te spekken.

Oa. de zeer geslaagde jeugdclinic met Lycurgus was mogelijk door deze verkoop.

Geef je zo spoedig mogelijk op en tot ziens Zaterdag 11 november !!

Hartelijke groet,

De activiteitencommissie

Ilse, Manon, Suzan, Berry en Herald

 

intekenlijst banketstaven 2017

banketstaven 11 november 2017

B1

 

Trainingstijden: Maandag 18.15-19.30 en

woensdag 18.15-19.30

Wedstrijd Lycurgus in Gieten

Beste leden,

We gaan het seizoen spetterend openen en wel op vrijdag 15 september met een wedstrijd van Lycurgus tegen Lüneburg bij ons in de sporthal!
Voorafgaand aan de wedstrijd geeft de coach van Lycurgus, Arjan Taaij, een lezing over de weg naar een kampioensteam. Niet alleen leuk voor volleyballiefhebbers, maar ook voor alle andere sportieve geïnteresseerden.
Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor beide activiteiten. Lees meer »

Jeugdclinic Lycurgus

Op vrijdag 15 september is er een extra training, en niet zomaar een training…. De heren van landskampioen Lycurgus komen ons het hun hele team een clinic geven! Dat is gaaf hè?! Dus geef je snel op via activiteiten@vcoostermoer.nl.

Opgave is verplicht en kan tot 8 september. Na de clinic kun je ook kijken hoe de heren zelf spelen, in een wedstrijd tegen een Duitse tegenstander. Kom je dan ook aanmoedigen? Er zijn gave prijzen te winnen bij de verloting, wat denk je van een seizoenskaart voor Lycurgus?!

Lees meer »

Oproep vrijwilligers CMV-Competitieochtend

Op zaterdagochtend 22 april a.s. is er in de sporthal een CMV-competitieochtend. Namens de jeugdcommissie de vraag of jullie (een deel) van deze ochtend willen meehelpen met tellen en of fluiten.

We kunnen dit namelijk niet organiseren zonder de hulp van vrijwilligers.

Ouders, jeugd- en seniorenleden meld je aan om van deze ochtend weer een succes te maken.

Verzoek aan de seniorenleden:

Per seniorenteam verwachten wij tenminste 2 personen die zich aanmelden. Overleg per team, wie de 22e komen helpen en geef bij het aanmelden door bij welk team je speelt. Zo kunnen we alle vrijwilligers voor ongeveer 2 uur inroosteren. We kunnen óók jullie hulp goed gebruiken!

Zie de bijlage voor meer informatie en hoe je je kunt aanmelden. Al vast bedankt!

Namens VC Oostermoer,

Ingrid Hoiting en Heidie Hovenkamp

Oproep vrijwilligers CMV ochtend 22-4-17

 

Culi Oostermoer

Beste volleyballers,

Dames 2, 3, en 4 zetten zich dit jaar samen in voor de Samenloop voor Hoop Gieten. Als één van onze inzamelingsacties willen wij graag met jullie een gezellige verenigingsavond houden!

Op zaterdag 8 april om 19.00 uur organiseren wij een Culi-Oostermoer Samenloop voor Hoop in de ijsbaankantine. Het belooft een gezellige avond te worden met lekker eten, drinken en vermaak.

Het is de bedoeling dat iedereen die meedoet of een voorgerecht of een hoofdgerecht of een nagerecht maakt, de drankjes worden door ons geregeld. Het gerecht moet voldoende zijn voor ongeveer 5 personen. Voor het lekkerste gerecht en voor het meest originele gerecht vallen prijzen te winnen! Dus wij dagen jullie uit om jullie meest originele en lekkere recepten te maken.

Lees meer »

Toernooimiddag clinics basisscholen

Ook in 2017 zijn een tweetal jeugdtrainers op maandag volleyballessen aan het geven aan groep 4 van de basisscholen. Net als voorgaande jaren worden deze lessen afgesloten met een scholentoernooi voor de groepen 4 t/m 8. De winnaars van elke groep mogen naar de Drentse Kampioenschappen voor scholen.

Op het afsluitingstoernooi heeft de jeugdcommissie extra mensen nodig om alles in goede banen te kunnen leiden. In de bijlage vinden jullie het verzoek van de jeugdcommissie voor vrijwilligers.

Met vriendelijke groet,
Namens de jeugdcommissie
Aly Alingh

Brief vrijwilligers 5 april 2017

 

« Older Entries